Άντρες : 210-8234740 και 210-3611803 - Γυναίκες και μητέρες : 210-3215813 info@18ano.gr

Τελευταία νέα

Ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της μονάδας

Τηλεοπτικό σποτ – Παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών 2021

Η Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Χρήσης και της Παράνομης διακίνησης των Ναρκωτικών, βγάζει στον αέρα το νέο της τηλεοπτικό σποτ. Στην ταινία, που έχει διάρκεια 39΄΄και θα προβληθεί στην τηλεόραση και στο διαδίκτυο, πρωταγωνιστής είναι ο Νίκος Κουρής.

Σε ρόλο ηθοποιού, που προετοιμάζεται να βγει στη σκηνή, σιγοτραγουδώντας τον Μακ με το μαχαίρι από την Όπερα της Πεντάρας, προχωρά μέσα από το σκοτάδι για να βγει στο φως, στη σκηνή. Εκεί που ο ηθοποιός αντιμετωπίζει το κοινό του αλλά και τον εαυτό του, εκεί που ο εξαρτημένος, μέσα από μια αντίστοιχη σκοτεινή διαδρομή, βγαίνει στο φως για να ξαναβρεί τη ζωή που του αξίζει να ζήσει. Κάθε της στιγμή.


Με αυτή τη διαφορετική προσέγγιση για την Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών, το 18 Άνω επιλέγει να στείλει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας στον εξαρτημένο και την οικογένειά του. Η πορεία από το σκοτάδι στο φως είναι εφικτή και το 18 Άνω, μπορεί να βοηθήσει, μπορεί να σταθεί δίπλα σε κάθε άνθρωπο που υποφέρει.
Γιατί η ζωή είναι εκεί έξω… και αξίζει.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤEΣ

Πρωταγωνιστής: Νίκος Κουρής

Concept/Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασταρδής

Camera/Film editing: Γιώργος Χαρίσης Camera

Σενάριο/κείμενα: Αναστασία Γεωργοπούλου

Βοηθοί/Backstage Photos: Νόρα Γκίκα – Ιρις Ραντοσνίκι Παραγωγή: Μαρία Παναγιωτονάκου