Άντρες : 210-8234740 και 210-3611803 - Γυναίκες και μητέρες : 210-3215813 info@18ano.gr

Εκπαιδευτικά σεμινάρια

Τμήμα εκπαίδευσης 18 ΑΝΩ

Σε ποιούς απευθύνονται;

Τα εκπαιδευτικά σεμινάρια που οργανώνονται από το τμήμα εκπαίδευσης της μονάδος, σε συνεργασία με διαφόρους φορείς και πρόσωπα από το χώρο της υγείας, των πανεπιστημίων αλλά και γενικότερα της εκπαίδευσης, απευθύνονται σε εργαζόμενους προγραμμάτων απεξάρτησης, σε γιατρούς, σε νοσηλευτές, σε κοινωνικούς λειτουργούς που εργάζονται σε Μονάδες Υγείας, αλλά και σε τελειόφοιτους ή μεταπτυχιακούς φοιτητές καθώς και σε σπουδαστές σχολών ψυχολογίας και κοινωνικών επιστημών.

Ποιό είναι το κόστος συμμετοχής;

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και μετά τη λήξη τους, δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Πώς μπορώ να συμμετάσχω?

Βήμα 1: Αναζήτηση κατάλληλου σεμιναρίου

Μέσω της ιστοσελίδας (περιοχή ανακοινώσεων) αλλά και με την εγγραφή σας στο newsletter τη μονάδος, μπορείτε να ενημερώνεστε σχετικά με τα προγραμματισμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια – ημερίδες που διοργανώνονται και θέλετε να παρακολουθήσετε λόγω ενδιαφέροντος για την θεματική ενότητα και τίτλο.

Βήμα 2: Συμπλήρωση και αποστολή αίτησης συμμετοχής

Μόλις εντοπίσετε το κατάλληλο σεμινάριο προς παρακολούθηση και εντός του χρόνου που ορίζεται για την αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής, συμπληρώνετε την αίτηση με τα ακριβή στοιχεία που θα σας ζητηθούν και την στέλνετε στα αναγραφόμενα email ή αριθμούς fax που αναγράφονται στην ανακοίνωση.

Βήμα 3: Επιλογή συμμετεχόντων

Όσοι επιλέγονται να παρακολουθήσουν το σεμινάριο για το οποίο εκδήλωσαν ενδιαφέρον, ειδοποιούνται μέσω τηλεφώνου ή email. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να χρειαστεί και μια προσωπική συνέντευξη των υποψηφίων. Προτεραιότητα της μονάδος είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή εκπαιδευόμενων πάντα σε πλαίσια που δεν θα προκύπτουν θέματα από υπερβολικά μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων. Εάν κάποιος που έχει επιλεγεί, αδυνατεί τελικά να το παρακολουθήσει, θα πρέπει να ενημερώνει εγκαίρως, ώστε να μην στερήσει τη συμμετοχή από κάποιον άλλο.

Βήμα 4: Έναρξη εκπαιδευτικού σεμιναρίου

Με την έναρξη των σεμιναρίων, στις οριζόμενες ημερομηνίες και ώρες, η παρουσία των εκπαιδευομένων είναι υποχρεωτική. Τα σεμινάρια είναι δωρεάν και μετά τη λήξη τους, δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.