Άντρες : 210-8234740 και 210-3611803 - Γυναίκες και μητέρες : 210-3215813 info@18ano.gr

Τελευταία νέα

Ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της μονάδας

Πρόγραμμα εκδηλώσεων – Παγκόσμια Ημέρα κατά των ναρκωτικών

Για μια ακόμη χρονιά έχουμε τη χαρά να διοργανώνουμε μια σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Χρήσης και της Παράνομης Διακίνησης των Ναρκωτικών.

Βιώνοντας καθημερινά τις συνέπειες της πανδημίας, των πολέμων και της οικονομικής κρίσης, την αύξηση των ψυχικών διαταραχών, την αύξηση της χρήσης ουσιών από όλο και μικρότερες ηλικίες, τον στιγματισμό της διαφορετικότητας, έχουμε ανάγκη να στείλουμε ένα μήνυμα ελπίδας σε όλους, ότι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε ό,τι μας οδηγεί σε σκοτεινά μονοπάτια και λάθος διαδρομές.

 Δεν μπορούμε να καταφέρουμε την αλλαγή αν δεν είμαστε συνοδοιπόροι στο ταξίδι της ζωής. Σας καλούμε λοιπόν σε αυτό το ταξίδι της ζωής, όπου επιβάτες είναι όσοι αγωνίζονται και δεν αφήνονται στη μοίρα τους, όσοι συμμετέχουν και δεν αδιαφορούν για ό,τι συμβαίνει γύρω τους, όσοι ζουν, ελπίζουν και αλλάζουν.

Με σύνθημα “Δες τη Ζωή σου Αλλιώς” από τις 15 Ιουνίου 2022 θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις σε διαφορετικές περιοχές της Αθηνάς με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση όλο και περισσότερων συμπολιτών μας.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων θα είμαστε εκεί να ενημερώσουμε για τις υπηρεσίες που παρέχουμε, για να ανταλλάξουμε απόψεις, να μοιραστούμε προβληματισμούς, αλλά και για να ανακαλύψουμε την αξία της τέχνης, όπως ο χορός, το θέατρο, η μουσική, η τέχνη του πηλού, του κοσμήματος και της ζωγραφικής ως μέσον αλληλεπίδρασης και θεραπείας.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη για το κοινό.

 Σας περιμένουμε! Η θεραπευτική ομάδα και οι θεραπευόμενοι της Μονάδας Απεξάρτησης 18 άνω