Άντρες : 210-8234740 και 210-3611803 - Γυναίκες και μητέρες : 210-3215813 info@18ano.gr

Τελευταία νέα

Ενημερωθείτε σχετικά με τα νέα της μονάδας

Αποτελέσματα Πανελληνίων Εξετάσεων

Σε μια δύσκολη περίοδο λόγω της πανδημίας αλλά και των αλλαγών στις βάσεις εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, το Σχολείο της Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω του ΨΝΑ, “Σχολείο 18 Άνω” μαζί με τους μαθητές του έδωσε έναν μεγάλο αγώνα και επέφερε σημαντικούς καρπούς.

Γεμάτοι ικανοποίηση, συγκίνηση και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε τα σπουδαία αποτελέσματα στις Πανελλήνιες Εξετάσεις των μαθητών του Σχολείου 18 Άνω. Συγκεκριμένα ανακοινώνουμε 4 επιτυχείς εισαγωγές σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης:1 εισαγωγή στο Τμήμα Κοινωνικής θεολογίας και θρησκειολογίας Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών 2 εισαγωγές στο Τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Μυτιλήνη 1 εισαγωγή στο Τμήμα Πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου, Κέρκυρα.

Θα θέλαμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια και τις ευχές μας για καλή σταδιοδρομία σε όλους όσους συμμετείχαν σε αυτόν τον αξιόλογο και επίμοχθο αγώνα, σε αυτά τα παιδιά που δεν τα παρατήσανε ποτέ και που συνεχίζουν με ψυχική ανθεκτικότητα , ελπίδα και αισιοδοξία να ανοίγουν τα φτερά τους για το επόμενο μετερίζι της ζωής.

Τους ευχόμαστε ολόψυχα καλή πορεία και επιτυχία και στους επόμενους στόχους τους , πολλές επιτυχίες και νίκες στις όποιες επιδιώξεις τους ακαδημαϊκές και όχι μόνο.

Η Θεραπευτική Ομάδα και οι Καθηγητές του Σχολείου 18 Άνω

Η Δ/ντρια της Μονάδας Απεξάρτησης 18 Άνω

Χρηστίδη Στέλλα